Stancu Emil - Me
 View Photos (8)

Info
Join:1 Jul 2012
Last:11 Nov 2012

About Me

Compoziţii dramatice, marci unice, fotograf cu pasiune, oameni pozitivi, minte creativa şi lider: acestea este tipul de fotograf, care creează schimbări constructive în industria noastră. Stancu Emil este un premiat fotojurnalist de nunta. Permiteti-mi sa explic un pic despre stilul meu de de fotografie.

Acest lucru înseamna ca va acoperi ziua la maximum, în cel mai pur mod, subliniind oameni,locuri, detalii si evenimentele zilei. Îmi plac elemente ale naturii de dragoste cu frumusetea pamântului si lumina pentru a crea fotografii uimitoare. Prin subliniind acest stil organic, fotografiile mele ce capteaza povestea si emotia o zi intreaga, nu scoate în evidenta doar selectiile prezentate. Altele decât atunci când prezinta portretele traditionale, voi ramâne cât mai putin deranjant cu putinta. Vreau sa ma documentez fara a interveni pentru influentarea imaginilor.

Consider ca ziua ta este speciala si unica. Munca mea si serviciile mele pentru tine, nu vor fi uitate usor.Permiteti-mi sa captez ziua ta cum se desfasoara normal. Stancu Emil, fotograf-photojournalist al carui stil este exportat la nivel internaţional pentru clasa nunti. Activitatea sa se poate potrivi celor mai exigenti clienti. Clişeele sale sunt luate pe impulsul de moment şi poate captura orice emoţie banala. Fotografiile sale arată o atmosferă naturală şi casual. Centrarile lui, stilul său va da o impresie de dragoste şi sensibilitate. Fotografiile sale ridicate, de grupuri, în special, arată expresiile cele mai autentice. El a reuşit să prindă o spontaneitate care va dezvălui toate abilităţile sale. Fotografiile sale va face o zi foarte speciala,un suvenir.
Tag